EXCLUSIV | Cum și-a cunoscut Tudor Ionescu de la Fly Project soția? “Nu cred în dragoste la prima vedere” + Ce decizie au luat după participarea la Power Couple

24 07. 2024, 11:54

Tudor Ionescu de la Fly Project și soția lui, Ana, sunt împreună de aproape 2 decenii și au împreună o fetiță, Ilinca. Cei doi s-au cunsocut în emisiunea lui Dan Bittman de la TVR – Dănutz, dar nu a fost dragoste la prima vedere. Relația nu a fost doar lapte și miere, iar partenera de viață a artistului a reușit să treacă peste infidelitatea acestuia, subiect închis de atunci. În interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO, Tudor Ionescu ne-a povestit despre debutul poveștii de dragoste cu Ana, dar și despre decizia pe care împreună au luat-o după participarea la reality show-ul Power Couple de la Antena 1. Mai exact: cuplul fuge mai des în city break-uri, rezervându-și timp doar pentru ei.

Tudor Ionescu lipsește destul de mult de acasă, prin prisma concertelor cu Fly Project, numele sub care el a cunoscut succesul în muzică pe plan internațional. Artistul a filmat cel mai recent videoclip pentru piesa “Puerto Rico”  în Republica Dominicană. Însă, atunci când este acasă, se dedică în totalitate familiei. Tudor, Ana și fiica lor vor bifa o vacanță în Spania în această vară.

Viața ta se desfășoară între concerte și avioane. Când ai timp liber, ce îți place să faci? Ce hobby-uri ai?

Când am timp doar pentru mine (asta se întâmplă rar, pentru că atunci când sunt acasă și am clipe libere, le împart cu fetele, care stau mult fără mine), prefer să dorm, să mă odihnesc sau să stau liniștit să mă gândesc, vorbesc foarte mult cu mine și îmi analizez fiecare pas. Îmi mai place să mă uit la filme vechi.

Ai fost vreodată la un pas de burnout? Ce măsuri ai luat?

Da. Exact înainte de pandemie și în toată perioada aia, pentru că dintr-un burnout am trecut într-o grijă pentru ce urmează, pentru Fly Project, pentru echipa mea, aveam multe responsabilități, pe lângă familia mea. Am început ușor, ușor să îmi pun gândurile în ordine, să iau lucrurile pe rând, să realizez că fiecare dintre noi putem face doar un număr de activități, că am nevoie de un program strict, că am nevoie de somn și răbdare cu mine, de mâncare sănătoasă și mișcare, kineto. Lucrurile s-au așezat corect în timp, dar durează. După un burnout, nimic nu e simplu.

Tudor Ionescu: “Ana alături de o prietenă de-ale ei a venit să danseze pentru Fly Project”

Se spune că în spatele unui bărbat puternic este o femeie și mai puternică. Anamaria îți este aproape de 20 de ani. Cum v-ați găsit? Cum a ajuns Ana să danseze în trupa ta? Înțeleg că nu a fost dragoste la prima vedere…

Nu cred în dragoste la prima vedere. Ana este cea pe care o caut în orice moment, atunci când am o veste bună sau când sunt supărat, dezamăgit, pe ea o sun prima dată. Alături de Ilinca, fiica noastră, ea este echilibrul meu. Ne-am cunoscut la Danutz srl, o emisiune de la TVR, la care eu am mers să cânt și ea era în echipa coregrafică a emisiunii, așa ne-am cunoscut și ea alături de o prietenă de-ale ei a venit să danseze pentru Fly Project. Apoi, după un timp, a început relația noastră, care mult timp a fost secretă pentru colegii nostri, ca să nu fie influențată atmosfera din concerte.

Cât timp a durat colaborarea pe plan profesional cu Ana și de ce s-a retras din trupă? Existau între voi discuții legate de admiratoare? Era geloasă?

Nu mai stiu exact câți ani a dansat, dar era doar o etapă, s-a retras în momentul în care a simțit că e momentul să facă altceva. Nu au existat niciodată discuții de genul acesta, ea a fost și este foarte echilibrată din acest punct de vedere, așa m-a cunoscut și nu a vrut să schimbe ceva la mine sau la cariera mea, m-a sprijinit și m-a înțeles mereu.

În prezent, te consulți cu ea înainte să lansezi o piesă sau înainte de filmarea unui videoclip?

Și ea și Ilinca aud piesele pe care le lucrez în studio sau cele pe care le aleg pentru a fi lansate, își dau cu părerea și ele, însă nu pot să spun ca au un rol în aceste decizii, acestea sunt decizii pe care le luăm eu, echipa mea și labelul cu care colaborez.

Cum reacționezi pe fond de stres?

Asta cred că e o întrebare la care mai curând ar răspunde cei din jurul meu, care îmi sunt foarte apropiați și cu care vorbesc zilnic. Cred că sunt mai agitat, se simte din ton și din felul în care fac tot ce am de făcut. Plus că nu prea mănânc și nu mă odihnesc dacă sunt cu adevărat stresat.

Tudor Ionescu: “Am realizat că trebuie să ne facem timp și pentru noi doi și mai des decât o făceam înainte”

Cât de des tu și Ana vă permiteți o escapadă în doi?

După experiența Power Couple, reality show-ul la care am fost de curând, am realizat că trebuie să ne facem timp și pentru noi doi și mai des decât o făceam înainte. Nu avem un termen anume, dar, când putem, fugim în câte un city break amandoi.

Ce destinație ați ales pentru vacanță și cât timp ți-ai rezervat pentru relaxare?

Spania. Andalusia. Pentru că Ilinca își dorește să  fie vacanța noastră undeva la mare și nu avem prea mult timp la dispoziție, pentru că eu sunt în tour, și voi sta mai puțin decât ne-am planificat inițial, adică doar 4-5 zile din păcate. Abia am lansat și piesa nouă – Puerto Rico –  și vă invit să o ascultați, să o căutați peste tot, să vă bucurați de clipul filmat, alături de Alex Ceaușu, în Republica Dominicană, unde a fost cea mai caldă și umedă vreme pe care am suportat-o vreodată. Vacanță frumoasă și spor în toate!